У 2010 році у Німеччині встановлено рекорд трудової діяльності — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У 2010 році у Німеччині встановлено рекорд трудової діяльності

538
Із показників у сфері трудової зайнятості 2010 рік став рекордним за всю історію Федеральної республіки Німеччини. Як повідомило Федеральне статистичне відомство у Вісбадені, в минулому році в країні працювало 40,37 млн осіб - на 0,5 відсотка або майже на 200 тисяч осіб більше, ніж у 2009-у.
На думку експертів, ця позитивна тенденція на ринку праці у ФРН зберігатиметься. Так, очікується, що в 2011 році лише в промисловості буде створено 70 тисяч нових робочих місць, повідомляє агентство dpa.
Однак за показником "соціальна справедливість", Німеччина займає лише 15-е місце серед 31-ї країни-члена Організації економічного співробітництва і розвитку. До такого висновку дійшли автори доповіді, підготовленої фондом Бертельсмана, повідомляє агентство DAPD.
У доповіді, зокрема, наголошується, що у ФРН кожна дев'ята дитина живе за межею бідності, шанси дітей із соціально слабких сімей почати краще жити значно нижчі, ніж у багатьох інших країнах ОЕСР.
За рівнем соціальної справедливості провідні місця займають північноєвропейські країни: Ісландія, Швеція, Данія, Норвегія і Фінляндія. Замикає список Туреччина.
За матеріалами:
Deutsche Welle
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас