Skype оцінив своє мовчання в 1 долар — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Skype оцінив своє мовчання в 1 долар

1561
В якості компенсації за розуміння глава сервісу приклав до листа код ваучера "на суму, якої вистачить на більш ніж 30 хвилин" викликів на міські телефони популярних напрямів.
Серед них Тоні Бейтс називає США, Великобританію, Німеччину, Китай і Японію. При введенні коду на персональній сторінці користувача Skype виявляється розмір компенсації - 1 дол.
Нагадаємо, що, починаючи з 22 грудня 2010 р., більше доби для частини користувачів сервіс був недоступний. Того ж дня адміністрація Skype визнала проблему і заявила, що для ліквідації збою знадобиться декілька годин.
На наступний день робота сервісу почала відновлюватися, а ще через тиждень директор із інформаційних технологій Skype Ларс Раббе розповів про причини збою.
В середу, 22 грудня, в результаті перевантаження відключилися декілька допоміжних серверів мережі, причому версія додатка Skype 5.0.0.152 для Windows обробила цю подію неправильно.
Клієнт 5.0.0.152 для Windows був встановлений на комп'ютерах приблизно половини користувачів Skype, причому збій стався приблизно на 40% з них. Оскільки сервіс Skype базується на технології P2P, то проблеми на комп'ютерах одних користувачів призвели до лавиноподібного ефекту, і торкнулись їх "сусідів".
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас