Обама обіцяє присвятити 2011 рік боротьбі за економічне зростання США — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Обама обіцяє присвятити 2011 рік боротьбі за економічне зростання США

244
Барак Обама обіцяє американцям в новому році старанно працювати над відновленням економіки країни, що все ще переживає наслідки кризи 2008-2009 років.
"На початку 2011 року ми все ще починаємо відновлюватися після рецесії, яка жахливо дорого обійшлася мільйонам сімей. В кожного з нас є друзі і сусіди, що намагаються повернути своє життя в нормальне русло... І зараз наше головне завдання - зберегти тенденцію до відновлення економіки. У мене, як президента, є перед вами зобов'язання: робити все, що в моїх силах для того, щоб забезпечити економічне зростання, створювати робочі місця і підтримувати середній клас. Це - моя програма наступного року", - сказав президент США в регулярному радыо- та інтернет-зверненні до нації.
За словами Обами, "настав час серйозних рішень" і вибору шляхів забезпечення упевненого економічного зростання країни. Зараз, зазначив він, необхідно задуматися про перспективи та інвестиційну привабливість навіть не на найближчих 10, а на 20 років.
"Звідки прийдуть інновації? Як ми зацікавимо компанії завтра в тому, аби вони відкривали бізнес і створювали у нас робочі місця...", - зазначив глава США.
Він підтвердив, що має намір порозумітися з конгресом нового, 112 скликання, який почне роботу вже через декілька днів. Обама підкреслив, що готовий співпрацювати з обома партіями для того, щоб зробити економіку США сильнішою.
"Через декілька днів почне роботу новий конгрес, де одна палата контролюватиметься демократами, а інша - республіканцями, які тепер розділять відповідальність за розвиток країни. Я збираюся працювати з будь-якими представниками обох партій, які запропонують хороші ідеї і візьмуть на себе зобов'язання з їх виконання. І ми би хотіли, щоб ви вважали нас відповідальними за всі досягнення і помилки, які можливі на цьому шляху", - сказав Обама.
За матеріалами:
UABanker.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас