У Бельгії у новорічну ніч водіїв напідпитку безкоштовно розвозили по домівках — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Бельгії у новорічну ніч водіїв напідпитку безкоштовно розвозили по домівках

269
Добровольці із бельгійської асоціації "Відповідальні молоді водії" безкоштовно розвезли по будинках у новорічну ніч більше тисячі автоаматорів напідпитку, які побажали відмовитися від керування у нетверезому стані і скористались їх послугами, повідомили місцеві ЗМІ.
Для доставки клієнтів з півночі до 6.00 було задіяно близько 400 автомобілів. Добровольці також розвозили нетверезих автовласників на їх власних авто, якщо вони просили про це.
Для виклику водіїв-добровольців потрібно було лише набрати оголошений раніше телефонний номер. При цьому заздалегідь замовлення не приймалися. У зв'язку з тим, що кількість тих, хто хоче скористатися послугою безкоштовного розвезення зростає з кожним роком, автоаматорам рекомендували дзвонити в асоціацію за годину до запланованого від'їзду додому.
Влада Брюсселю в ніч на Новий рік, зі свого боку, пропонувала жителям бельгійської столиці переміщатися на міському транспорті. З півночі і до 6.00 безкоштовним був проїзд на метрополітені, на автобусних і трамвайних маршрутах.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас