У Росії хочуть зменшити кількість держслужбовців — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Росії хочуть зменшити кількість держслужбовців

227
Президент Росії Дмитро Медведєв підписав указ "Про оптимізацію чисельності федеральних державних цивільних службовців і працівників федеральних державних органів", що передбачає зменшення кількості держслужбовців, повідомила прес-служба Кремля.
Як виходить з документа, в 2011-2013 роках кількість державних службовцівповинна зменшитись на 20%. Йдеться про поетапне скорочення граничної чисельності держслужбовців і працівників центральних апаратів і територіальних органів федеральних органів виконавчої влади.
Указом уряду доручається представити пропозиції із граничної чисельносьті цивільних службовців і працівників федеральних органів виконавчої влади, діяльністю яких керує президент РФ, а також Генпрокуратури і Слідчого комітету.
Прес-служба президента пояснює, що половина заощаджених за рахунок скорочення коштів повинна прямувати на "матеріальне стимулювання цивільних службовців і працівників цих органів".
Зазначимо, що президент України Віктор Янукович також почав перший етап адміністративної реформи у державі, істотно змінивши структуру виконавчої влади.
Очікується, що він завершиться через два місяці.
За матеріалами:
Дзеркало Тижня
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас