Bank of America готується до викриття на Wikileaks — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Bank of America готується до викриття на Wikileaks

809
Найбільший комерційний банк США Bank of America готується до викриттів на сайті Wikileaks. Його фахівці перевіряють внутрішні документи, публікація яких може зашкодити репутації банку.
Американський банк вибудовує оборону в неоголошеній війні. Після того, як Bank of America відмовився обслуговувати рахунки Вікилікс у середині грудня, його менеджери неодноразово заявляли, що чекають помсти, повідомляє "Эхо Москвы".
Наприкінці року банк почав скуповувати інтернет-адреси, які містять імена його керівників. Тоді там побоювалися масової появи ресурсів, які можуть підірвати його репутацію. Тепер фахівці з'ясовують, яким чином і яка саме інформація могла потрапити на Wikileaks. Головне їх завдання - мінімізувати наслідки можливого витоку. Для цього Bank of America звернувся до відомих юридичних і консалтингових компаній, повідомляє New York Times. Нагадаємо, в листопаді Джуліан Ассандж пообіцяв опублікувати матеріали, які безпосередньо торкнуться фінансової системи. У тому числі йшлося про внутрішні документи одного "великого американського банку". За словами глави Wikileaks, оприлюднення цих паперів може привести до краху деяких фінансових організацій.
Якщо Wikileaks опублікує конфіденційні документи Bank of America, проти його творців почнуть діяти закони про захист комерційної інформації. Це може дати підстави для засудження та екстрадиції Джуліана Ассанджа у США.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас