Колесников: Сьоггоднішньої середньої зарплати вистачить на відвідання 6 матчів Євро-2012 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Колесников: Сьоггоднішньої середньої зарплати вистачить на відвідання 6 матчів Євро-2012

683
Середньої зарплати в Україні вистачить на відвідини 6 матчів, включаючи фінал. Про це заявив віце-прем'єр-міністр - Міністр інфраструктури України Борис Колесников в інтерв'ю інформаційному центру України-2012.
Відповідаючи на питання про те, скільки можуть коштувати квитки на матчі Євро-2012, чиновник відповів: "Я не можу розкривати таємницю UEFA. Можу лише сказати, що сьогоднішньої середньої зарплати вистачить на відвідини 6 матчів, включно з фіналом".
Він підкреслив, що йдеться не про квитки VIP-категории. Тому Борис Колесников рекомендував уболівальникам, які обговорюють тему цін на квитки на форумах в Інтернеті, не лякати один одного можливими цінами.
"Це правда, що квиток на фінал чемпіонату світу в Йоганнесбурзі міг коштувати 7,5 і 10 тисяч - але йшлося не про звичайних уболівальників. Повірте, українці зможуть на свою зарплату відвідати матчі Євро", - підкреслив Борис Колесников.
Раніше секретар Донецької міської ради Микола Левченко запропонував розмістити туристів, які приїдуть на Чемпіонат Європи 2012 роки, у військово-польовому таборі армійського зразка.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас