В Україні заборонили продавати менше 20 сигарет у пачці — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Україні заборонили продавати менше 20 сигарет у пачці

4107
З 1 січня 2011 року в Україні набули чинності зміни до законодавства відносно обмеження вжитку і продажу пива і тютюнових виробів.
Як повідомили у прес-службі Міністерства юстиції України, в перший день нового року набув чинності підпункт Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України відносно обмеження вжитку і продажу пива і слабкоалкогольних напоїв", який забороняє продаж тютюнових виробів у споживчих упаковках, які містять менше 20 сигарет.
В цілому, законом внесені зміни до низки законів України, зокрема, до Закону України "Про державне регулювання виробництва й обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв і тютюнових виробів". Крім того, зміни внесені до Закону України "Про заходи із запобігання і зменшення вжитку тютюнових виробів і їх шкідливого впливу на здоров'я населення", який обмежує вжиток і продаж пива (окрім безалкогольного), алкогольних, слабкоалкогольних напоїв і тютюнових виробів.
Як повідомлялося, Київська міська рада прийняла рішення обмежити продаж алкоголю, слабкоалкогольних напоїв, пива і тютюну під час масових заходів.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас