Південна Корея має намір інвестувати понад 7 млрд дол. у видобуток природного газу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Південна Корея має намір інвестувати понад 7 млрд дол. у видобуток природного газу

Енергетика
155
Південна Корея інвестує 8 трлн вон (7,05 млрд дол.) у видобуток природного газу та системи його подачі, передає РБК з посиланням на Reuters, яке в свою чергу посилається на Міністерство економіки республіки.
За прогнозом міністерства, щорічно споживання природного газу в країні буде рости на 1,8% і до 2014 р. досягне 34 млн т.
Нагадаємо, у вересні 2010 р. голова правління ВАТ "Газпром" Олексій Міллер і надзвичайний і повноважний посол Республіки Корея в Росії Лі Юн Хо розглянули питання взаємодії в енергетичній сфері. Зокрема, особливу увагу було приділено перспективам нарощування обсягів поставок "Газпромом" зрідженого природного газу в Південну Корею.
Нагадаємо, 12 травня 2003 р. ВАТ "Газпром" і корейська компанія Kogas підписали угоду про співпрацю терміном на п'ять років, яке в 2008 р. було продовжено на черговий п'ятирічний період. Угода охоплює широке коло питань, в тому числі опрацювання можливості поставок російського природного газу в Південну Корею. Для реалізації угоди сторони створили постійно діючу спільну робочу групу.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас