Нью-йоркських двірників викрили у повільному прибиранні снігу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нью-йоркських двірників викрили у повільному прибиранні снігу

69
Нью-йоркські двірники навмисно повільно прибирають вулиці міста після снігопаду 26 грудня. З відповідною заявою виступив член міської ради Ден Хелоран, передає Reuters.
Хелоран посилається на слова декількох співробітників міських служб, що звернулися до нього особисто. Ці двірники повідомили, що їх безпосередні керівники наказували їм "не квапитися" з прибиранням вулиць від снігу. Головний санітарний інспектор міста Джон Доерті заявив, що проведе розслідування з цього питання.
Вважається, що причиною для подібного розпорядження могли стати плани мерії Нью-Йорка знизити зарплату ряду співробітників міських служб. Зокрема, з 1 січня 100 з них зарплата буде понижена на 5 тисяч доларів на рік.
Відповідні плани мерії Нью-Йорка направлені на зниження бюджетного дефіциту, який складає два мільярди доларів. Зокрема, міська адміністрація планує скоротити 10 тисяч двірників за півтора роки.
Снігові завали на вулицях Нью-Йорка утворилися після сильного снігопаду 26 грудня. Як заявив мер міста Майкл Блумберг, через три дні після закінчення снігопаду кожна вулиця була очищена за допомогою спеціальної техніки як мінімум один раз, пише The Washington Post.
В той же час Хелоран заявив, що прибирання торішнього, набагато ряснішого снігопаду, було здійснене значно швидше. Член міської ради наводить дані, що минулого разу міські служби впоралися із прибиранням за один день.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас