Тимошенко знову приїхала до ГПУ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тимошенко знову приїхала до ГПУ

Кримінал
419
Екс-прем'єр України, лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко в п'ятницю в черговий раз прибула на допит до Генеральної прокуратури.
Тимошенко заявила, що не сподівається на справедливе судове розслідування її справи.
"Справи (кримінальної), в принципі, не існує, тому що виплата пенсій не може бути злочином, але і судів у нас немає. Немає ні судів, ні силових структур, тому розраховувати, що в суді буде не замовлене рішення, не доводиться", - заявила лідер "Батьківщині" перед тим, як йти сьогодні на допит.
Нагадаємо, 30 грудня Генеральна прокуратура України завершила слідство у кримінальній справі відносно Юлії Тимошенко. Їй було висунуто остаточне звинувачення у скоєнні злочину, передбаченого частиною 3 статті 365 Кримінального кодексу України (перевищення влади або службових повноважень, яке спричинило тяжкі наслідки).
Тимошенко звинувачують у нецільовому використанні коштів, які Україна отримала за Кіотським протоколом, та інших збитках державі.
Вчора Тимошенко провела у ГПУ більше 11 годин. При цьому як повідомила сьогодні прес-служба Генпрокуратури, "Юлія Тимошенко протягом двох годинників свідчила слідчому у справі, а решту часу, за власною ініціативою, вона знайомилася із матеріалами справи і коментувала їх".
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас