У столиці прокладуть 20 км велодоріжок — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У столиці прокладуть 20 км велодоріжок

Казна та Політика
341
У 2011 році в Києві побудують 20 кілометрів велосипедних доріжок, на що буде виділено приблизно 20 мільйонів гривень.
Як повідомляє "Українська правда. Київ", про це на прес-конференції, заявив голова КМДА Олександр Попов, відповідаючи на запитання, скільки доріжок буде побудовано в наступному році і скільки коштів на це закладено.
"Так, складно сказати, тому що це будівництво буде здійснюватися у складі проектів, які коштують 200 мільйонів гривень, 150 мільйонів гривень ... Якщо сказати приблизно - то мінімум це мільйонів 20, а в кілометрах, то це кілометрів 20, 25", - сказав чиновник.
Він додав, що нові доріжки з'являться на вулицях, які будуть реконструйовані у 2011 році.
"При реконструкції вулиці Горького, проспекту Бажана та частини проспекту Перемоги, а також при капремонті доріг, який буде виконуватися у наступному році, ми будемо це вирішувати (будівництво велодоріжок). Ці доріжки вже запроектовані, але за один рік все не може бути повністю реалізоване ", - сказав Попов.
Як повідомлялося раніше, Асоціація велосипедистів Києва направила листа до Головного управління транспорту, Головного управління економіки і Головного фінансового управління КМДА з проханням включити до міського бюджету на 2011 рік гроші на створення велодоріжок у столиці.
За матеріалами:
Главред
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас