"Hyundai" та "Kia" розширюють європейське виробництво — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Hyundai" та "Kia" розширюють європейське виробництво

565
Корейський концерн "Hyundai"/"Kia" має намір запустити у 2012 році виробництво нової моделі на своєму заводі у Словаччині. Планується, що нова конвеєрна лінія допоможе концерну не втратити лідируючі позиції на європейському ринку. Про це повідомляє "АвтоВести.Ру". Завод концерну, розташований у північній частині Словаччини, зараз займається випуском кросоверів "Hyundai" ix35 і "Kia" Sportage для європейського ринку. Із конвеєра підприємства за 11 місяців цього року зійшло 207 000 автомобілів, і це на 50% більше, ніж торік.
Однак, як заявив глава "Kia Motors" - Словаччина, керівництво концерну вірить у перспективи європейського кроссоверного ринку, тому прогнозує і подальше зростання - на свою максимальну потужність у 300 000 одиниць завод повинен вийти у 2011 році.
Не зовсім зрозуміло, правда, в такому разі, звідки візьмуться ресурси на випуск ще однієї моделі, яку планується поставити на конвеєр в 2012 році. Поки не уточнюється, яка саме це буде модель, але цілком імовірно, що в Словаччині вироблятимуть рестайлинговий тридверний хетч "Kia" pro_cee'd.
За матеріалами:
ЛігаБізнесІнформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас