Медведєв та Путін привітали Януковича: Різ зміцнив відносини — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Медведєв та Путін привітали Януковича: Різ зміцнив відносини

197
Президент Російської Федерації Дмитро Медведєв і російський прем'єр Володимир Путін направили главі української держави поздоровлення зі святами, повідомляє прес-служба посольства Росії в Україні.
"Шановний Вікторе Федоровичу, прийміть сердечні поздоровлення з нагоди Нового року і Світлого свята Різдва Хрістового! Рік, що минає, став періодом реального зміцнення російсько-українських відносин, які упевнено повертаються в русло добросусідства і справжнього стратегічного партнерства", - говориться у поздоровленні Медведєва.
Подтверждением цього він назвав безпрецедентний за інтенсивністю, продуктивний політичний діалог, високі темпи зростання у сфері торговельно-економічної співпраці, просування у реалізації спільних масштабних інтеграційних проектів.
Президент РФ заявив, що серйозний позитивний імпульс отримали міжрегіональні зв'язки і контакти у гуманітарній сфері, підвищується ефективність координації підходів двох країн до актуальних питань регіонального і міжнародного порядку денного.
"Підписані у 2010 році важливі міждержавні і міжурядові угоди відкривають нові можливості для збільшення ефективної взаємодії у всіх без виключення сферах. Вважаю це нашим спільним пріоритетним завданням. Особлива роль в його виконанні належить російсько-українській міждержавній комісії, яка вже працює в повну силу. На засіданнях у Києві і в Москві ми разом визначили стратегічний курс розвитку наших відносин", - наголошується у поздоровленні.
Дмитро Медведєв переконаний, що в 2011 році спільними зусиллями сторони досягнуть відчутних результатів у реалізації намічених планів - "на благо наших братських народів, об'єднаних багатовіковими традиціями дружби і духовними цінностями".
У свою чергу Володимир Путін у своєму поздоровленні сказав: "Із задоволенням відзначаю, що спільними зусиллями нам удалося вивести відносини Росії і України на новий якісний рівень, відновити справжню взаємну довіру і партнерство, добитися реальних досягнень у всіх сферах".
Він упевнений, що в році, що настає, Україна і Росія збільшуватимуть динаміку російсько-української співпраці, створюватимуть сприятливі умови для запуску нових спільних проектів у сфері енергетики, промисловості, авіа- і суднобудування, транспорту і високих технологій.
"Це, безумовно, відповідає корінним інтересам народів наших країн, стабільності і безпеці на Європейському континенті", - додав прем'єр РФ.
Путін також направив поздоровлення своєму українському колезі Миколі Азарову.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас