Смажена риба підвищує ризик виникнення інсульту — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Смажена риба підвищує ризик виникнення інсульту

63
Вживання смаженої риби підвищує ризик виникнення інсульту, вважають американські дослідники з університету Алабами.
Вчені провели дослідження, в якому взяли участь більше 21 тис. осіб у віці від 45 років. Фахівці вивчили медичні дані всіх піддослідних осіб і спостерігали за ними протягом п'яти років, передає medicinform.net. Виявилось, що високий вміст кислоти омега-3 в рибі зменшує ризик інсульту, і в одночас смаження риби призводить до втрати натуральних жирних кислот.
Експерти дійшли думки, що вживання смаженої риби два і більше разів на тиждень не приносить користі серцю, а, навпаки, пов'язане із підвищенням ризику інсульту і ранньої смерті від сердечних захворювань.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас