Литвин розповів, за яких умов можлива позачергова сесія ВР — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Литвин розповів, за яких умов можлива позачергова сесія ВР

328
Звинувачення керівника парламенту України Володимира Литвина у зриві скликання позачергової сесії Верховної Ради безпідставні. Про це говориться у повідомленні прес-служби Апарату Верховної Ради України.
"По-перші, мова не може йти про проведення позачергової сесії, оскільки не закрита поточна, і зібрати можна лише позачергове засідання парламенту. По-друге, як тільки було оголошено про намір провести позачергове засідання, Апарат Верховної Ради України провів відповідну організаційну роботу і був підготовлений проект розпорядження про його проведення", - говориться у повідомленні.
"Як відомо, за Регламентом Верховної Ради України, під відповідним зверненням повинні поставити підписи не менше 150 народних депутатів. В той же час, необхідна кількість підписів так і не була зібрана", - нагадали у прес-службі.
Однак В.Литвин зазначив, що в разі належного оформлення необхідних документів з відповідною кількістю підписів народних депутатів відразу підпише розпорядження про проведення позачергового засідання парламенту.
За матеріалами:
ИнтерМедиа Консалтинг
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас