Ківалов спростовує інформацію про його п'яний бешкет в аеропорту Женеви — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ківалов спростовує інформацію про його п'яний бешкет в аеропорту Женеви

586
Голова Комітету Верховної Ради України з питань правосуддя Сергій Ківалов назвав "повною маячнею" і "чорним піаром" інформацію в деяких ЗМІ про нібито його п'яний бешкет в аеропорту Женеви, слідуючи на курорт Куршавель з двома "Міс України" Ольгою Стефанко і Катериною Захарченко і про затримання швейцарською поліцією за аморальну поведінку.
Ківалов заявив: "Це чорний піар, це повна маячня", "ще такого у мене ніколи не було".
Він зазначив: "Вчора і позавчора увечері я був у Києві, зокрема, увечері був у Міністерстві освіти, а також у Міністерстві фінансів". При цьому С.Ківалов додав, що вчора працював до 21.30 в комітеті, "і мене бачила вся охорона у Верховній Раді".
С.Ківалов підкреслив, що сьогодні після обіду вилетів із Києва до Австрії, і "зараз знаходжуся разом з дружиною та онуком в автобусі - їдемо кататся на лижах". Він запропонував дати трубку онукові, але кореспондент УНІАН відмовився від цієї пропозиції.
В той же час голова Вищої ради юстиції Володимир Колесніченко, з яким С.Ківалов разом відпочиває і з яким, за його словами, вони разом їдуть кататися на лижах, сказав: "Це навіть незручно - якісь коментарі із цього приводу давати". За його словами, вони разом із С.Ківаловим вилітали з Києва. При цьому В.Колесніченко додав, коментуючи інформацію в ЗМІ: "Людська підлота не має кордонів".
Також С.Ківалов заявив: "Я взагалі не п'ю. Мене не бачили ніколи навіть щоб я випив, не те що напився". "Я веду тверезий спосіб життя - катаюся на лижах, плаваю". За його словами, О.Стефанько він "один або двічі бачив", оскільки вона - студентка Одеської національної юридичної академії, а "другу (Захарченко) я в очі не бачив".
С.Ківалов вважає, що інформація в деяких ЗМІ запущена для того, аби "дискредитувати мене, оскільки я займаюся судовою реформою, ми часто буваємо у Венеціанській комісії, в ПАРЄ".
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас