Журнал Forbes назвав найдивніші будинку, виставлені на продаж у 2010 році — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Журнал Forbes назвав найдивніші будинку, виставлені на продаж у 2010 році

Нерухомість
1427
В США продаються мільйони будинків. Більшість з них - стандартні будови. Але якщо пошукати уважно, то можна знайти абсолютно унікальні архітектурні проекти.
Рейтинг таких будівель знаменитий журнал склав разом з експертами з нерухомості порталу Realtor.com, компаній Sotheby's International і Coldwell Banker.
Найекстравагантнішим автори рейтингу Forbes визнали житло, обладнане як колишнє сховище ядерних ракет. Воно знаходиться в горах Адірондак, штат Нью-Йорк. Зовні будівля не відрізняється від звичайного гірського шале (якщо не зважати що знаходиться поряд зі злітною смугою). Проте всередині знаходиться гвинтові сходи, спустившись якими можна опинитися в підземному бункері житловому з бетонними стінами. Як жартує один із власників житла, він відчуває себе агентом 007. При цьому господар впевнено заявляє, що колишній "мешканець", - ядерна ракета - не залишив після себе радіоактивного забруднення. Будинок-бункер продається за $ 2,3 млн доларів.
Ще один незвичайний будинок - печерний палац, розташований в каньйоні Монтесума. Житло з трьома спальнями забезпечується електрикою за рахунок сонячної енергії і пропану. Одна особливість: іноді доводиться чистити будинок від кам'яної крихти, яка сиплеться зі стелі. Ціна: $675 тис.
А іноді розкішне житло не впізнати зовні. Звичайний зовні будинок в Лос-Анджелесі коштує $28,5 млн. Справа в тому, що всередині обладнано бетоноване приміщення для дискотеки, з окремим входом, з найсучаснішим звуковим і світловим обладнанням.
Є на ринку і переобладнані під проживання колишні громадські будівлі. Так, в Сан-Франциско і в Нью-Йорку продаються пожежні станції, в Чикаго і Далласі - навіть церкви. У колишній методистської церкви, яка продається в Техасі, вівтар тепер є центром кухні.
Також в список Forbes потрапили підроблений храм індіанців майя, будиночок хоббіта, що продаються в Голлівуді, а також футуристичний будинок-гриб, який продається лише за $194 тис.
Автори огляду попереджають, що якщо ви хочете купити подібний незвичайний будинок, будьте готові до того, що продати його згодом буде дуже складно. Такі проекти стоять на ринку роки, і продавці часто змушені сильно знижувати ціну.
Втім, протягом року, що минув частина незвичайних об'єктів вдалося продати: власники позбулися будинків-барж, замки і навіть будівлі в кратері вулкана. А будинок на острові Лонг-Айленд, відомий за фільмом "Жах Емітівілля", був проданий за один мільйон доларів.
За матеріалами:
Prian.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас