Попов: Надходження до бюджету Києва у 2011 р. перевищать обсяг вилучень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Попов: Надходження до бюджету Києва у 2011 р. перевищать обсяг вилучень

Казна та Політика
307
До бюджету Києва в 2011 р. надійде більше коштів, ніж заплановані на сьогоднішній день показники вилучень з бюджету столиці. Про це на сьогоднішній прес-конференції заявив голова Київської міської державної адміністрації (КМДА) Олександр Попов, передає кореспондент РБК-Україна.
"Що стосується вилучень з бюджету, то Київ захистить свої інтереси. Я абсолютно впевнений у цьому і навіть стверджую це, тому що, за моїми підрахунками, які я на даний час вже провів, я можу стверджувати, що в наступному році Київ отримає більше грошей, чим буде вилучено з його доходів. І перш за все ці ресурси підуть на стимулювання розвитку економіки міста ", - зазначив Попов.
Він уточнив, що "джерелами цих доходів будуть насамперед податки і збори", які на сьогоднішній день вже чітко прораховані. "У нас бюджет міста без урахування субвенцій, які надаються державою, буде 12,4 млрд грн. Тобто це абсолютно об'єктивно розраховані наші доходи, яких достатньо буде для того, щоб фінансувати бюджетну сферу", - зазначив голова КМДА.
Відзначимо, напередодні Президент України Віктор Янукович доручив Кабінету міністрів України розробити та внести до Верховної Ради (ВР) проект закону України про внесення змін до чинного законодавства, зокрема щодо зарахування до бюджету м. Києва 100% податку на доходи фізичних осіб.
Нагадаємо, що згідно зі змінами до Бюджетного кодексу, держбюджет отримує 50% податку на доходи фізичних осіб, виплачувані на території м. Києва, бюджет Києва - інші 50%.
Зауважимо, що в проекті бюджету Києва на 2011 р. надходження від податку з доходів фізосіб повинні в цілому скласти 6 млрд 769 млн 837,2 тис. грн.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас