Точка зору: Пенсійна реформа буде готова у першому півріччі 2011 року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Точка зору: Пенсійна реформа буде готова у першому півріччі 2011 року

Казна та Політика
4138
У парламентській більшості стверджують, що порядок нарахування пенсій буде розроблений протягом наступних 6 місяців, пише Комсомольська Правда в Україні.
Найбільшими досягненнями року у політиці нової влади можна вважати початок реформування економіки і прийняття Податкового кодексу. Як заявив глава підкомітету з питань економічної політики Верховної Ради Олексій Плотников, в останні місяці була закладена основа для подальшого розвитку країни.
- Вважаю, зроблене все можливе в нинішніх умовах, - стверджує депутат. - Але те, що в країні почались реформи, ще не означає, що вже у перший тиждень 2011 року все стане добре. Це процес досить тривалий, можливо, навіть болючий, але, в принципі, що можна було зробити, було зроблено у 2010 році.
Депутат пригадав також про те, що зараз у Кабінеті міністрів ведеться робота над реформуванням пенсійної системи. Очікується, що на початку лютого законопроект буде переданий до Верховної Ради, проте перед цим він повинен пройти всенародне обговорення.
- Минулої п'ятниці віце-прем'єр Сергій Тігіпко, який відповідає за пенсійну реформу, презентував своє бачення цієї реформи, - зазначив Олексій Плотников. - Я думаю, обговорення триватиме протягом січня. Можливо, на початку нової сесії будуть прийняті відповідні концепції і закони.
За словами депутата, повністю реформа буде готова у першому півріччі 2011 року.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас