Депутат: Тимошенко повинна погодити свою поїздку до Брюсселю зі слідчим — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Депутат: Тимошенко повинна погодити свою поїздку до Брюсселю зі слідчим

Казна та Політика
673
За бажання відвідати Брюссель на запрошення Європейської народної партії Юлія Тимошенко повинна погоджувати свої дії зі слідчим Генеральної прокуратури України. Таку думку висловив народний депутат від фракції Партії регіонів Валерій Бондик.
"Думаю, що Юлія Володимирівна повинна, у зв'язку з підпискою про невиїзд, погоджувати свої дії із слідчим, тобто заявляється клопотання слідчому, слідчий зобов'язаний в триденний термін, за чинним Карно-процесуальним кодексом розглянути клопотання і винести постанову - дозвіл або заборону, які слідчий повинен мотивувати "
Парламентар додав, що якщо в Ю. Тімошенко є виклик на форум політичної партії, то вона повинна пред'явити його слідчому, який повинен розглянути його з врахуванням всіх політичних реалій. "Інакше, якщо слідчий заборонить поїздку, то він створить підстави Юлії Володимирівні робити заяви про переслідування опозиції. Якщо слідчий дозволить, то у нього має бути графік розслідування справи, погоджений з начальником слідчого відділу", - додав Бондик.
За матеріалами:
ИнтерМедиа Консалтинг
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас