У Хітроу заборонили ловити контрабандистів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Хітроу заборонили ловити контрабандистів

Кримінал
703
Співробітники британської митної служби в лондонському аеропорту Хітроу отримали інструкцію не шукати серед пасажирів контрабандистів. Такі заходи були обумовлені нестачею персоналу.
Відповідного електронного листа було направлено всім співробітникам служби. Митникам наказувалося "не робити активних заходів для пошуку пасажирів" які, таємно провозять заборонені предмети. У документі повідомлялося також, що тим, хто все ж таки заарештує контрабандиста, належить самим охороняти затриманого протягом 24 годин.
Інструкція діяла протягом трьох діб, включаючи Різдво - 25 грудня. Як відзначає The Sun, нестача персоналу в Хітроу особливо відчувалася в різдвяні дні.
У аеропорту не вистачало людей, щоб відвозити в лікарні або охороняти біля туалетів людей, що провозять, приміром, проковтнуті мішечки з наркотиками.
У Службі прикордонного контролю Великобританії (UK Border Agency), за чутками, інформація про поширену в Хітроу інструкції викликала подив і лють. За словами керівника служби Джонатана Седжвіка, в майбутньому подібні заходи вживатися не будуть.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас