Список продуктових магазинів Києва, які працюватимуть у Новорічну ніч — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Список продуктових магазинів Києва, які працюватимуть у Новорічну ніч

1297
Не вноситимуть корективи до свого графіка лише великі супермаркети, які завжди працюють цілодобово.
Мережа супермаркетів "Сільпо"
По телефону гарячої лінії мережі супермаркетів "Сільпо" повідомили, що жодних корективів у роботу вони вносити не будуть. Навіть у Новий рік. У столиці є три види цих магазинів, які діляться за часовим принципом, - частина працює до 22:00, частина - до 23:00, і частина працює цілодобово. На щастя, ці нічні магазини розкидані по всьому місту.
Мережа супермаркетів "Велика кишеня"
Ще один величезний продуктовий магазин порадує своїх покупців цілодобовою роботою в новорічну ніч. А завдяки тому, що практично всі відділення мережі працюють цілодобово, можливість купити продукти у новорічну ніч одним махом зростає у декілька разів.
Мережа магазинів біля будинку "Фора"
Гастрономи, які у великій кількості розкидані по столиці, свій робочий день і не зменшили, і не подовжили. Як працювали - так і працювати будуть. Звичайний час роботи "Фори" - з 8:00 до 23:00 не зможе змінити навіть Новий рік.
Мережа Супермаркетів "Ач-маркет"
Ще одна мережа магазинів, яка зміни до свого розпорядоку вносити не збирається. Столичні відділення "Ач-маркету" відкриті або до 22:00, або до 23:00.
Мережа магазинів "Фуршет"
У столиці є всього три цілодобові магазини мережі "Фуршет". Але справедливі господарі замість того, щоб змусити співробітників зустрічати свята за касовими апаратами, відправлять їх на заслужений відпочинок. За словами співробітника "Фуршета" на Нивках (проспект Перемоги 94\1) 31 грудня магазин закриється о 22:00, а вже 1 січня супермаркет розкриє свої двері відвідувачам о 14:00.
Мережа супермаркетів "Перекресток"
Ще одна мережа продовольчих магазинів, які увечері 31 грудня закриються трохи раніше. Наприклад, "Перекресток" у ТРЦ "Квадрат", який зазвичай працює до 23:00, закриється вже о 21:00. Не відстануть від нього і товариші по назві. Отже, якщо розраховуєте скупитися в магазині за годину до бою курантів, то краще перенесіть годину Х на дві години раніше.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас