Португальська нерухомість буде дешевшати у 2011 році — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Португальська нерухомість буде дешевшати у 2011 році

Нерухомість
330
Зниження цін на нерухомість, яке відбувалося в останні місяці 2010 року, продовжиться і в 2011 році - упевнені професіонали португальського ринку нерухомості. Вони закликають зарубіжних інвесторів використовувати поточну ситуацію і задуматися про придбання житла, що подешевшало.
За останні три місяці 2010 року замість очікуваного експертами підвищення цін на нерухомість Португалії було зафіксовано їх зниження. Кількість операцій не зменшилася, проте людей, які хочуть продати свої будинки, стало більше. У 2011 році будинку, квартири і земельні ділянки у Португалії ще більше подешевшають.
Такі дані наводить The Telegraph із посиланням на дослідження Британської королівської асоціації оцінювачів (RICS) і португальського агентства із нерухомості Confidencial Imobiliario. В опитуванні взяли участь 99 агентств із нерухомості і 237 девелоперских компаній. За оцінками експертів, перевищення пропозиції над попитом стане причиною подальшого зниження цін.
Звичайно, знецінення нерухомості не на руку продавцям, проте частина фахівців упевнена, що турбуватись через спад не варто, оскільки ціни на житло були завищені девелоперами, а тепер опускається до адекватного рівня. Якщо раніше більшість покупців могли дозволити собі будинки лише у недорогих курортних областях Алгарве і Срібне узбережжя, то сьогодні вони серйозно замислюються про придбання квадратних метрів у центральній частині країни.
За матеріалами:
Prian.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас