Литвин: Рада створила фундамент для проведення у 2011 р. необхідних реформ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Литвин: Рада створила фундамент для проведення у 2011 р. необхідних реформ

Казна та Політика
151
Парламент України у році, що минає, заклав необхідні основи для проведення реформ у 2011 році, зазначає голова Верховної Ради Володимир Литвин.
"З обережним оптимізмом оцінюю роботу українського парламенту, тому що протягом цього року вісім пленарних днів Верховна Рада була заблокована, тоді як в попередні періоди Верховна Рада не працювала місяцями", - сказав спікер у програмі "Про головне" на "Першому Національному", яка транслювалась у понеділок увечері.
За словами Литвина, за рік парламент розглянув 1670 питань, прийняв низку законів, спрямованих на реалізацію програми президента із проведення реформ в Україні.
"Таким чином, 2010 рік був роком не лише президентських виборів, а був роком створення основи і необхідного фундаменту для того, щоб у 2011 році мати можливість широким фронтом здійснювати необхідні перетворення", - сказав спікер.
На питання, чи працював парламент на "4" за п'ятибальною системою, Литвин сказав: "Ні. Я думаю, що кожен з нас неупереджено ставиться до Верховної Ради, тим паче, що вона працює на очах у всіх., тому говорити про "четвірку" ми зможемо лише тоді, коли люди почнуть відчувати себе в Україні на "п'ятірку" за п'ятибальною системою".
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас