Донецькі шахтобудівельники просять розібратись, де їх зарплати — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Донецькі шахтобудівельники просять розібратись, де їх зарплати

Енергетика
113
Донецькі шахтобудівельники вимагають від міністра енергетики і вугільної промисловості Юрія Бойка розібратись, чому не надходять кошти на зарплату працівникам шахтобудівного комплексу. Про це говориться у телеграмі глави Донецької шахтобудівної територіальної організації Укруглепрофсоюзу Володимира Лащенка.
"Насилу нам вдалось вибити у Кабміні бюджетні кошти на заробітну плату працівникам шахтобудівних підприємств Донецької області у розмірі 17,8 млн. грн... А зараз, коли отримана принципова згода уряду і у нас з'явилася надія напередодні Нового року на виплату заробленого людям, з'ясовуємо, що Мінфін блокує надходження коштів" - написав він.
За словами профспілкового лідера, сьогодні вступ обіцяних грошей блокується "у всіх казначействах, починаючи з Києва", посилаючись на те, що "доки немає розпорядження Міністерства фінансів на необхідні перекази".
Шахтобудівельники украй обурені ситуацією, що створилася, про що і заявляють у телеграмі Бойку.
Вони також зазначають, що окрім "вибитих" в Кабміні бюджетних коштів, що так і не надійшли на підприємства, перед працівниками постійно зростають борги із прямих договорів.
"Працівники комплексу дуже сподіваються, що міністр енергетики і вугільної промисловості Юрій Бойко все ж почує "крик душі" шахтобудівельників", - говориться у повідомленні.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас