Медведєв: Головною причиною відставки Юрія Лужкова з посади мера стало його неуважне ставлення до Москви — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Медведєв: Головною причиною відставки Юрія Лужкова з посади мера стало його неуважне ставлення до Москви

385
Найважливішим чинником у відставці Юрія Лужкова з посади мера Москви стала увага до міста, точніше її відсутність. "Потрібно ділом займатися, а не піаром особистим і політичними розводками", - заявив Президент РФ Дмитро Медведєв у програмі "Підсумки року з Президентом Росії".
За словами глави держави, обов'язок будь-якого керівника - стежити за самою територією. "Ми Москву всі знаємо і любимо. І в цьому місті колосальна кількість проблем", - підкреслив він. Серед основних президент назвав "небачені навіть для 10-мільйонного мегаполісу масштаби корупції", затори на дорогах, а, по суті, транспортний колапс через те, що немає умов для нормальної роботи міського господарства.
"Понатикали будівель незрозуміло де і як, бездумно", - заявив Д.Медведєв. "Конкурентне середовище - ну де це бачено? Пробитися кудись майже неможливо", - обурився він, додавши, що "всьому цьому потрібно було покласти край".
Дмитро.Медведєв сподівається, що новий мер працюватиме по-іншому. "Він людина діла, працездатна людина, без зоряної хвороби, не прагне особистого піару і політичної конкуренції", - сказав Президент.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас