Forbes назвав найбільш прибуткових акторів року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Forbes назвав найбільш прибуткових акторів року

Казна та Політика
541
Журнал Forbes опублікував список найбільш прибуткових акторів Голлівуду. Перше місце зайняв Леонардо Ді Капріо.
Фільми з його участю Острів проклятих і Початок опинилися в числі 15 найкасовіших фільмів світового прокату. У сумі фільми за участю Ді Капріо в цьому році заробили $ 1,1 млрд.
На другому місці опинилася Міа Васиковська, яка зіграла в Алісі в Країні Чудес. Фільм Тіма Бертона став у цьому році другим за прибутковістю серед усіх голлівудських кінопроектів, заробивши більше $ 1 млрд.
Крім Аліси Васіковська знялася в драмеді Діти в порядку Лізи Холоденко. При бюджеті всього $ 4 млн, фільм вже зібрав $ 29 млн.
Стільки ж заробив всього за один тиждень прокату і романтичний трилер Турист (бюджет $ 100 млн), головну роль у якому виконав партнер Васіковску з Аліси Джонні Депп, який розділив з юною австралійської актрисою другого місце в рейтингу Forbes.
На четвертому місці - Роберт Дауні-мол., Що приніс продюсерам $ 807 млн. Замикає першу п'ятірку зірка Гаррі Поттера Деніел Редкліфф - $ 780 млн.
До Топ-10 найкасовіших акторів 2010 року за версією Forbes також увійшли (з 6 по 10 місце): Роберт Паттінсон - $ 749 млн; Крістін Стюарт - $ 698 млн; Сем Уортінгтон - $ 494 млн; Джейден Сміт - $ 359 млн; Джекі Чан - $ 359 млн.
При складанні рейтингу Forbes враховувалися найкасовіші фільми року, і місце акторів у списку залежить тільки від того, скільки заробили в прокаті фільми, в яких вони знялися.
Нагадаємо, що в листопаді 2010 року журнал Forbes опублікував список найбільш переоцінених акторів Голлівуду. Очолив список Вілл Феррелл.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас