БЮТ не буде голосувати на держбюджет-2011 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

БЮТ не буде голосувати на держбюджет-2011

Казна та Політика
178
Фракція БЮТ не братиме участі в голосуванні за прийняття державного бюджету на 2011 рік, оскільки більшість її поправок до цього документа враховані не були, повідомив заступник голови Верховної Ради Микола Томенко.
"З політичної точки зору, вже те, що ми знаємо на сьогоднішній день, що більшість наших поправок (до проекту державного бюджету на 2011 рік) не будуть враховані, то зрозуміло, що фракція, як інститут, не братиме участі в голосуванні, оскільки вважає цей бюджет і антинародним, і антиукраїнським", - сказав Томенко на брифінгу в середу.
"Він також підкреслив, що позиція фракції буде залежати від того, яку порівняльну таблицю проекту держбюджету-2011 до другого читання роздадуть народним депутатам.
"Наша позиція така: для нас бюджет надзвичайно важливий, оскільки мова йде про головний фінансовий документ на наступний рік", - сказав віце-спікер.
"За його словами, остаточне рішення про участь в голосуванні фракції буде прийматися після того, як депутатам буде розданий підготовлений до другого читання законопроект. При цьому Томенко підкреслив, що особисто він вважає, що ті народні депутати з опозиції, які професійно займалися підготовкою і змінами держбюджету-2011, повинні брати участь в обговоренні цього законопроекту "для того, щоб донести нашу позицію і показати, яким ми бачимо інший бюджет".
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас