Регіонали запропонували опозиції розібратись без прокуратури — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Регіонали запропонували опозиції розібратись без прокуратури

Казна та Політика
5928
Лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов закликав депутатів не залучати правоохоронні органи до вирішення внутрішнього конфлікту у парламенті.
Про це він заявив сьогодні на погоджувальній раді парламенту.
Як повідомляє "Українська правда", Єфремов запропонував голові Верховної Ради Володимиру Литвину зібрати лідерів фракцій.
"Треба провести дуже відверту розмову відносно процесів, що відбуваються у Верховній Раді. Ми повинні спробувати самі знайти відповіді на питання, як нам далі будувати свою роботу", - заявив Єфремов.
"Ні прокуратура, ні СБУ, ні міліція, ні хтось інший не прийде до нас з вулиці і не розповість, як нам тут жити, якщо ми самі не впорядкуємо свою сім'ю", - зазначив Єфремов.
Нагадаємо, в ніч на 16 грудня депутати від Партії регіонів силоміць захопили трибуну і президію парламенту, заблоковані бютівцями. У протистоянні постраждали шість парламентарів від опозиції. Троє з них все ще знаходяться у лікарні "Феофанія". Інцидент із побиття народних депутатів у Верховній Раді розслідує прокуратура міста Києва.
Сьогодні фракція "БЮТ-Батьківщина" залишила засідання погоджувальної ради, зажадавши порушити кримінальні справи відносно депутатів від Партії регіонів, що брали участь у побитті колег від БЮТ в п'ятницю, 16 грудня. Також БЮТ вимагає припинити політичні переслідування лідерів опозиції, закрити сфабриковані кримінальні справи, звільнити "політичних в'язнів" й ухвалити в цілому закон про опозицію.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас