Мірошниченко: Тимошенко або посадять, або вибачаться — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мірошниченко: Тимошенко або посадять, або вибачаться

Казна та Політика
1066
Представник президента України у Верховній Раді, народний депутат від Партії регіонів Юрій Мірошниченко вважає, що влада повинна вибачитися перед лідером партії "Батьківщина" Юлією Тимошенко, якщо її провина не буде доведена.
Про це він заявив в ефірі програми "Велика політика з Євгеном Кисельовим" на телеканалі "Інтер", відповідаючи на запитання, чи посадять Юлію Тимошенко у в'язницю.
"Якщо буде доведена провина - зобов'язані посадити, якщо не буде доведено - повинні вибачитися. І не знаю, зросте рейтинг чи ні, але повинні принести свої вибачення людині, яка не є винною", - сказав Мірошниченко.
У той же час він відмовився прогнозувати ймовірність доказів провини Юлії Тимошенко. За словами депутата, він би був поганим законодавцем, якби вдався до прогнозів. "Я вважаю, що політики повинні нести політичну відповідальність", - сказав Мірошниченко.
При цьому він запевнив, що кримінальна справа проти Юлії Тимошенко не є політичною. "Той факт, що проходить аудит влади, для демократичних країн є нормальним. Але те, що, на жаль, в нашій країні політики, незважаючи на те, порушували вони закон чи не порушували, продовжують свою політичну діяльність - це українська практика, і вона повинна залишитися в минулому", - додав він.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас