У Генпрокуратурі стверджують, що взяли з Тимошенко підписку про невиїзд — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Генпрокуратурі стверджують, що взяли з Тимошенко підписку про невиїзд

Казна та Політика
365
Слідчі Генеральної прокуратури України порушили кримінальну справу стосовно екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко за перевищення влади або службових повноважень. Про це повідомили в прес-службі Генпрокуратури, зауваживши, що ці звинувачення пред'явлені на підставі ч.3 ст. 365 Кримінального кодексу України (перевищення влади або службових повноважень, що спричинило тяжкі наслідки).
"Тимошенко перебуває на підписці про невиїзд. Звинувачення їй не пред'явлено і вона перебуває в статусі підозрюваної", - зазначили в Генпрокуратурі.
Зазначена стаття Кримінального кодексу передбачає покарання на термін від 7 до 10 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю терміном до 3-х років.
Як повідомлялося, за словами екс-прем'єра, слідчий під час допиту спробував застосувати до неї запобіжний захід у вигляді підписки про невиїзд. "Без адвоката вони не мали права робити абсолютно ніяких слідчих дій, але вони щось там робили, хотіли пред'явити мені звинувачення, хотіли пред'явити підписку про невиїзд, але без адвоката вони цього не мають права робити", - зазначила вона.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас