Азаров доручив Тігіпку роз'яснити людям пенсійну реформу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Азаров доручив Тігіпку роз'яснити людям пенсійну реформу

Казна та Політика
2227
Прем'єр-міністр України Микола Азаров доручив віце-прем'єр-міністру - міністру соціальної політики Сергію Тігіпку, під чиїм керівництвом було розроблено законопроект про зміни в пенсійному законодавстві, провести широке громадське обговорення змісту реформи. Відповідне доручення глава уряду дав, розпочинаючи засідання Кабінету Міністрів України.
Так, Азаров зазначив, що Тігіпко має організувати роботу з роз'яснення положень пенсійної реформи, проведення відкритих дискусій з представниками громадських організацій, профспілками, роботодавцями, підприємцями, експертами, міжнародними консультантами тощо. За словами прем'єр-міністра, обговорення і внесення пропозицій буде проходити, зокрема, на сайті Міністерства соціальної політики.
"Після аналізу пропозицій, внесених людьми, після того, як всі будуть почуті, ми повинні отримати найкращий варіант пенсійної реформи, в якому кожен громадянин побачить свій інтерес", - відзначив глава уряду.
На переконання Миколи Азарова, реформи будуть успішними лише за умови, що вони прозорі, зрозумілі для людей, і коли під час їх проведення враховуються інтереси та думка кожного громадянина, незалежно від його віку, професії чи соціального становища.
Саме тому, за словами прем'єра, чи не найважливішим завданням для уряду сьогодні є проведення інформаційної, роз'яснювальної та консультативної роботи щодо змін, які відбуваються в країні.
"Ми повинні залучити до громадського обговорення і внесення пропозицій всі верстви населення України. Потрібно обов'язково брати до уваги в нашій роботі всі підходящі пропозиції", - підкреслив Азаров.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас