За сувеніри для Євро-2012 відповідатимуть американці — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

За сувеніри для Євро-2012 відповідатимуть американці

673
Всі права на виготовлення сувенірів із логотипом "Євро-2012" отримала американська компанія Warner Bros. Вона і визначить, хто саме випускатиме сувенірну продукцію для європейського чемпіонату. Про це повідомив директор організаційного комітету "Євро-2012" в Україні Маркіян Лубківський, пише "Комсомольська правда в Україні".
За словами Лубківського, рішення віддати права на сувенірку європейського чемпіонату американцям UEFA приймається вже не вперше. У 2004 і 2008 роках цим питанням також займалися титани реклами США.
"Warner Bros. отримала від UEFA виняткові права на виготовлення продукції із символікою чемпіонату. Найближчим часом Warner Bros. укладе відповідні контракти із локальними або національними виробниками сувенірної продукції", - повідомив глава оргкомітету.
А доки заморська компанія думає, на кого покласти честь із виробництва сувенірів, місцеві фірми вже виявили до конкурсу велику цікавість.
"Їх відбір відбуватиметься на тендерних умовах. Компанії повинні мати свою широку мережу збуту, аби переконати Warner Bros. у здатності максимально ефективно реалізувати сувенірну продукцію в Україні", - зазначив Лубківський.
До речі, саме Warner Bros. придумало кумедних близнят - талісманів минулого "Євро", які стали найбільш комерційно успішними за всю 30-річну історію створення символів до ЧЄ із футболу.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас