У Середземному морі затонув суховантаж із 11 українцями на борту. Моряків врятовано — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Середземному морі затонув суховантаж із 11 українцями на борту. Моряків врятовано

311
Ізраїльські військово-морські сили були викликані для порятунку екіпажа вантажного судна під прапором Молдови, яке тоне біля берегів поблизу Ашкелона через буревій.
Як повідомляє ізраїльська газета "Гаарец", операція із порятунку почалась вранці. Судно, на борту якого 3 тис. тонн заліза, перекинулось через заповнення водою. За даними видання, на борту знаходилось 11 громадян України.
У свою чергу інтернет-видання "Морський бюлетень" уточнює, що постраждав суховантаж Adriatic.
"12 грудня в умовах шторму суховантаж Adriatic почав тонути із вантажем сталі на борту. Екіпаж - 11 осіб, всі громадяни України, перейшов в шлюпки", - говориться у повідомленні, розміщеному на сайті.
Всі члени екіпажа молдавського суховантажу "Адріатик", затонулого сьогодні в шторм біля берегів Ізраїлю в Середземному морі, врятовані. Про це повідомив представник ізраїльського управління морських перевезень і портів Ігаль Маор.
За його словами, всіх 11 моряків "Адріатики", громадян України, узято на борт торговельним судном під прапором Тайваню, що знаходиться в районі випадку, передає ИТАР-ТАСС.
Суховантаж, що перевозив близько 3 тис тонн заліза, подав сигнал лиха приблизно в 15 км. від порту Ашдод. Всі члени екіпажа затонулої "Адріатики" "живі і здорові", додав Маор. Судно моряки залишили на рятувальних плотах. Про те, звідки і куди прямував суховантаж, не повідомляється.
За матеріалами:
NEWSru.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас