Коса Тимошенко стала хітом у європейських перукарнях — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Коса Тимошенко стала хітом у європейських перукарнях

258
Світла коса навколо голови як у Юлії Тимошенко стала хітом сезону у перукарських салонах США і Західної Європи.
Десятки агентів західних компаній вже їздять по російській і українській глибинці, скуповуючи у жінок їх натуральне світле волосся, повідомляє inright.ru.
Полювання на світле слов'янське волосся ведеться зараз в Україні і в Росії як ніколи інтенсивно. Лише по Україні колесять більше тридцяти спеціальних агентів, які шукають блондинок, що продають свої коси.
- "Салони у США, а також Німеччині та інших країнах Європи стали все частіше пропонувати своїм клієнткам нарощування волосся за допомогою природного "матеріалу". І виявилось, що попит величезний. Я ж доки можу експортувати лише 150 кілограмів світлого волосся на місяць", - зізнався підприємець із Києва.
За його словами, західні жінки віддають перевагу волоссю зі Східної Європи, оскільки по структурі і кольору вони ближчі, ніж імпортні коси з Індії, Китаю або інших азіатських країн, які традиційно поставляються до Європи і Північної Америки. Часто покупки волосся поєднуються з добродійністю в Росії.
Обіг цього бізнесу можна оцінити лише приблизно, виходячи з вартості однієї процедури нарощування волосся з природного матеріалу. За даними Raw Virgin Hair, в західних салонах за цю операцію клієнтки салонів платять до 1 тисячі євро.
Однак окрім зростання попиту на довге світле волосся, експортери стикаються також і зі збільшенням заявок на незвичайні зачіски.
- "Щороку стійко зростає кількість жінок, які хочуть зробити собі ексклюзивну зачіску", - говорить Фолькер Вольф-Штрам, директор салону краси у Берліні. За його словами, перше місце за популярністю серед таких зачісок віднедавна завоювали накладні русяві коси, як у колишнього прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко. Німецькі жінки вважають, що це найбільш відповідна зачіска для урочистих прийомів або офіційних заходів.
Поки з колишніх радянських республік на міжнародному ринку світлого волосся відсутня лише Білорусь. Тут продаж за кордон натурального волосся заборонений законодавчо.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас