Турчинов заявляє, що кількісні зміни у Кабміні не призвели до змін якісних — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Турчинов заявляє, що кількісні зміни у Кабміні не призвели до змін якісних

324
Перший заступник голови партії "Батьківщина" Олександр Турчинов заявляє, що кількісні зміни у Кабінеті міністрів, на жаль, не призвели до змін якісних. Як повідомили у прес-службі БЮТ, про це він сказав, коментуючи адміністративну реформу влади.
"На ключових посадах залишаються ті ж люди, які відповідають за провал соціально-економічної політики, за збільшення цін, тарифів, за приниження національних інтересів України", - зазначив він.
Кроме того, О.Турчинов нагадав, що за останні роки найбільше зросла чисельність апарату, який обслуговує Президента. "В той же час ми не почули про плани скорочення чисельності Адміністрації Президента", - підкреслив він.
Як повідомлялось, 9 грудня Президент України Віктор Янукович підписав указ про оптимізацію системи центральних органів виконавчої влади.
Зокрема, в процесі ліквідації і реорганізації Кабміну доручено забезпечити скорочення чисельності державних службовців не менше ніж на 30% і прийняти заходи зі скорочення штатної чисельності працівників секретаріату Кабміну не менше ніж на 50%.
Склад Кабінету Міністрів зменшено із 26 до 16 осіб.
Замість 112 органів центральної виконавчої влади створено 63. З них 16 міністерств, 28 служб, 12 агентств і 7 інспекцій.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас