Кіркоров проходить обстеження у психіатричній клініці Ізраїлю — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кіркоров проходить обстеження у психіатричній клініці Ізраїлю

444
Філліп Кіркоров в даний час знаходиться у психіатричній клініці в Ізраїлі, де проходить обстеження, після якого йому призначать план лікування.
Про це повідомила Газету.Ru прес-секретар шоумена Ольга Алексеєва. Вона підтвердила, що обстеження у психіатричній клініці пов'язане з інцидентом на репетиції вручення премії "Золотий грамофон".
"Багато хто намагається спекулювати, що він збирається сховатися від слідства, але це не так. Якщо Кіркорова викличуть на допит, він обов'язково прийде", - додала Алексеєва.
Поведінку Кіркорова на цьому тижні обговорюють безліч ЗМІ. Цього разу він на очах у свідків побив дівчину - режисера церемонії "Золотий грамофон - 2010" Марину Яблокову.
Інцидент стався на репетиції: Кіркорова розлютив прожектор, направлений йому в очі, і він в грубій формі став ображати Яблокову, яка відповідала за технічне забезпечення репетиції. Дівчина попросила його почекати, але Філіпп з криками "Я тебе уб'ю!" підбіг до Яблокової і ударив кулаком в обличчя. Від удару режисер впала, і артист почав бити лежачу на підлозі дівчину ногами. У результаті лікарі зафіксували в Яблокової гематоми і струс мозку.
Сам співак замість вибачень заявив на своєму особистому сайті: "Двічі на рік у мене трапляються серйозні напади, унаслідок яких я нічого не пам'ятаю і не розумію, що роблю. На жаль, я змушений говорити про те, в чому довгий час боявся зізнатися самом собі. Напевно, я серйозно хворий. Я сам наляканий від цього. І лише тепер розумію, що мені потрібно серйозно лікуватися".
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас