АМКУ за рік виписав штраф на 10 млн грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

АМКУ за рік виписав штраф на 10 млн грн

Казна та Політика
139
Протягом 2010 р. Антимонопольний комітет України стягнув штрафів на суму близько 10 млн грн. у справах про недобросовісну конкуренцію.
Про це на прес-конференції заявив в.о. голови АМКУ Юрій Кравченко пише "РБК-Україна".
"У нас зараз розглядається більше 300 справ із недобросовісної конкуренції і, якщо виділити штрафи, - це буде близько 10 млн грн.", - заявив Кравченко.
Він розповів, що для поліпшення боротьби із поширенням недоброякісної конкуренції АМКУ звернувся до президента Асоціації протидії недобросовісній конкуренції Сергія Шкляра із завданням розробити "Чесні правила для боротьби з недобросовісною конкуренцією".
"Ми вже розробили такі правила із представниками горілчаної сфери і також з сферою телекомунікацій, і нам доки образливо, що немає взаємодії з цього питання із дистриб'юторами лікарських засобів, але це завдання на майбутнє", - зазначив в.о. голови АМКУ, додавши, що відомство не диктуватиме свої правила, "тому що ринок сам знає, що чесно, а що ні".
Нагадаємо, Президент України Віктор Янукович вніс подання до українського парламенту, в якому просить депутатів дати згоду на призначення Василя Цушка головою Антимонопольного комітету.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас