Компанія, що випускає горілку "Хортиця", придбала завод у Росії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Компанія, що випускає горілку "Хортиця", придбала завод у Росії

600
Український підприємець Євген Черняк вирішив консолідувати свої українські та російські бізнес-активи в єдину компанію, що отримала назву Global Spirits AMG-77 (GS), пише сьогодні РБК daily. Крім роботи зі своїм ключовим горілчаним брендом "Хортиця" GS планує вивести на ринок ряд нових алкогольних марок і почати просування продукції в США. Для реалізації програми компанія вже придбала завод у Росії, назва якого тримається в секреті.
У найближчі півроку GS обіцяє почати випуск в Росії двох горілчаних брендів, які за обсягами повинні перевершити "Хортицю". Виробник сподівається зайняти лідируючі позиції на російському ринку, однак вважає, що це неможливо зробити з маркою, що має іноземне коріння. "На російському ринку "Хортиця" змогла завоювати 3%. Ми вважаємо, що у цього бренда є потенціал зайняти 5-6% ринку в найближчі два роки, але це стеля. Для того, щоб домогтися лідерства в Росії, нам потрібні власні російські горілчані марки", - заявив гендиректор GS Сергій Величко.
За словами С.Величко, в самий найближчий час буде закрита угода по купівлі виробничого майданчика в Росії. Керівник GS відмовився повідомити назву набутого російського активу, пославшись на те, що ще не завершені всі формальності. При цьому він зазначив, що завод розташований в центральноєвропейської частини країни і може випускати на своїх потужностях до 5 млн дал горілки на рік.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас