Прем'єри Росії і Білорусі не змогли домовитися щодо спірних питань — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Прем'єри Росії і Білорусі не змогли домовитися щодо спірних питань

Енергетика
504
Прем'єр-міністру Росії Володимиру Путіну і його колезі з Білорусі Сергію Сидорському на переговорах у Ново-Огарьово не вдалося домовитися щодо низки параметрів, повідомляє агентство "Інтерфакс" з посиланням на прес-секретаря Путіна Дмитра Пєскова.
"Більшість питань були погоджені раніше, але поки залишаються питання, які вимагають продовження переговорів. Робота буде продовжена на експертному рівні", - сказав Пєсков журналістам. Він не уточнив, про які саме спірні питання йдеться. Обидва прем'єри від заяв для преси утрималися.
У свою чергу інтернет-сайт rian.ru нагадує, що каменем спотикання в російсько-білоруських переговорах залишається питання експортних мит на нафту і нафтопродукти. Москва в рамках формування єдиного економічного простору готова відмовитися від експортних мит на нафту, якщо Мінськ перерахує до російського бюджету вивізні мита на нафтопродукти в повному обсязі.
При цьому в разі ратифікації до кінця 2010 року пакету документів щодо єдиного економічного простору всіма трьома країнами Митного союзу - Росією, Білоруссю і Казахстаном - поставки російської нафти до Білорусі можуть стати безмитними вже з 1 січня.
За матеріалами:
Deutsche Welle
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас