Опубліковано список різдвяних пісень, які найбільше скачують — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Опубліковано список різдвяних пісень, які найбільше скачують

125
Британський новинний сайт Сontactmusic, що спеціалізується на музиці, склав рейтинг найбільш скачуваних різдвяних пісень.
За результатами дослідження, найчастіше скачуваною різдвяною піснею залишається сингл групи Wham! Last Christmas.
Пісня Last Chrismas була видана в 1984 році і є однією з найвідоміших композицій групи Wham! Вона зуміла піднятися до другого рядка британського хіт-параду, але була досить прохолодно зустрінута в США. Там вона не увійшла до першої десятки жодного чарту Billboard.
На другому місці в списку найбільш скачуваних різдвяних пісень виявилася композиція All I Want For Christmas Is You Мерайї Кері. Вона була видана у вигляді синглу в 1994 році, а також увійшла до альбому Merry Christmas.
На третьому місці виявилася пісня White Christmas Бінга Кросбі, на четвертому - Do They Know It's Christmas? групи Band Aid, а замикає першу п'ятірку Джон Леннон з піснею Happy Xmas (War Is Over).
До топ-10 найбільш затребуваних різдвяних пісень також увійшли (з 6 по 10 місце): Елвіс Преслі - Blue Christmas, Кріс Рі - Driving Home For Christmas, Елвіс Преслі - Santa Claus Is Back In Town, Елвіс Преслі - White Christmas і Джекі Чун - Everyday Is Christmas.
Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що інтернет-користувачі мають намір вивести чотирихвилинний запис тиші на вершину різдвяних чартів Великої Британії. Композиція під назвою 4'33 (чотири хвилини, тридцять три секунди) - це тричастинний твір для одного інструмента або будь-якої комбінації інструментів, яким наказано не грати взагалі. За словами автора, зміст композиції - слухати інші звуки, що заповнюють тишу.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас