Як створити прозору фінансову систему? — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Як створити прозору фінансову систему?

260
9 грудня 2010 український офіс ГК "ІНТАЛЄВ" проведе відкритий майстер-клас "5 рецептів для ефективного управління фінансами. Кроки фінансового директора до забезпечення фінансової прозорості".
Не секрет, що лідерами можуть стати тільки ті компанії, які найбільш ефективно управляють своїми фінансами та спрямовують усі зусилля на пошук нових можливостей для розвитку бізнесу. Але найчастіше жорсткі економічні умови, неактуальна або запізніла фінансова інформація, змушують управлінців приймати неефективні управлінські рішення. Як не втратити час і опинитися попереду конкурентів, використовуючи внутрішні резерви компанії? Як побудувати по-справжньому успішний бізнес і зробити це всерйоз і надовго? Ми готові ділитися з вами досвідом розв'язання цих непростих управлінських завдань.
Український офіс ГК "ІНТАЛЄВ" запрошує фінансових директорів отримати безцінний бізнес-досвід в області оптимізації та автоматизації фінансового управління компанії в умовах жорсткої конкуренції, отримати рекомендації з формування власних рецептів успіху, на майстер-класі "5 рецептів для ефективного управління фінансами. Кроки фінансового директора до забезпечення фінансової прозорості".
Вхід на майстер-клас ВІЛЬНИЙ. Необхідна попередня реєстрація.
Основна тематика виступів:
1. Оптимізація фінансової структури підприємства
2. Ефективне управління витратами. Де приховані резерви компанії?
3. Управління ліквідністю. Як ефективно управляти платежами?
4. Якісне планування. Навіщо потрібні сценарії?
5. Комплексне управління компанією. Новий погляд на ключові показники свого бізнесу
Зареєструватися:
- заповнивши реєстраційну форму на сайті http://www.intalev.ua
- за багатоканальним телефоном: (044) 537-74-11, 207-39-59
Майстер-класи "ІНТАЛЄВ" - Ваш шлях до успіху!
Як пропоновані рецепти реалізуються в програмному продукті "ІНТАЛЄВ: Корпоративний менеджмент" Ви можете дізналися 16 грудня 2010 року, відвідавши майстер-клас "ІНТАЛЄВ: Корпоративний менеджмент. Комплексна Автоматизація від А до Я ". Вхід на майстер-клас ВІЛЬНИЙ. Необхідна попередня реєстрація.
За матеріалами:
Инталев
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас