Новий глава "Астеліту" вважає "Укртелеком" привабливим активом — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Новий глава "Астеліту" вважає "Укртелеком" привабливим активом

Казна та Політика
665
ВАТ "Укртелеком" є дуже привабливим активом для будь-якого оператора зв'язку, який працює в Україні, вважає головний виконавчий директор ТОВ "Астеліт" (ТМ life:), Київ) Олександр Барінов.
"Укртелеком" має єдину в країні 3G-мережу, має понад півмільйона абонентів у ній і найбільшу мережу домашнього Інтернету - все це дуже привабливі активи", - сказав він на зустрічі з журналістами в Києві в понеділок увечері.
При цьому О.Барінов не прокоментував можливу участь у конкурсі співвласників "Астеліту" - турецької Turkcell і ЗАТ "Систем Кепітал Менеджмент" (Донецьк).
Як повідомлялося, Фонд державного майна України 13 жовтня оголосив конкурс із продажу на аукціоні належних державі 92,79% акцій ВАТ "Укртелеком", ввівши низку обмежень на участь у ньому. Конкурс відбудеться 28 грудня. Стартова ціна пакету складе 10,5 млрд грн.
Згідно з даними Фонду, станом на 22 листопада три компанії (в тому числі по одній з України та Росії) подали заявки на ознайомлення з приватизаційною документацією і підписали договір з Фондом про конфіденційність. Ще з двома компаніями підписання такого договору на той момент очікувалося.
На думку експертів ринку, найбільш імовірними претендентами на "Укртелеком" є російська компанія "МТС" та український СКМ. Учасники ринку також допускають альянс СКМ з Turkcell.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас