ВОЛЯ привнесе в Україну люкс, гламур і стиль із каналом Fashion One TV — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ВОЛЯ привнесе в Україну люкс, гламур і стиль із каналом Fashion One TV

326
Fashion One у партнерстві з ВОЛЕЮ, провідним українським телекомунікаційним провайдером, оголосили про запуск каналу Fashion One TV і його версії у форматі високої чіткості - Fashion One HD - у цифрових пакетах ВОЛІ. Від одного з найкращих у світі розважальних і модних каналів телеглядачі можуть очікувати першокласних програм: від останніх трендів і секретів індустрії моди до подорожей до найцікавіших модних куточків світу, плюс денну "дозу" останніх голлівудських новин і чуток.
Fashion One TV представить Тижні моди (Fashion Weeks) зі всього світу, а також ексклюзивні досьє на людей, які створюють моду - дизайнерів, фотографів і моделей. Стираючи межі між світом моди і світом розваг, Fashion One TV познайомить глядачів із життям зірок, дасть корисні поради про красу і стиль, з основним акцентом на Голлівуді - світовій столиці розваг.
"Ми раді цьому партнерству і з нетерпінням очікуємо знайомства наших клієнтів із новим високоякісним телеканалом - і в стандартному цифровому, і в HD-форматі, - зазначив Сергій Бойко, президент компанії ВОЛЯ. - Ми прагнемо задовольнити потреби наших клієнтів у новому, цікавому і якісному контенті, що постійно зростають. Як законодавці моди на ринку платного телебачення України, ми переконані, що Fashion One встановить планку високої якості для інших розважальних каналів, доступних нашим телеглядачам".
"Це ключова подія у нашому русі до Східної Європи, і ми дуже раді партнерству з провідною кабельною компанією України, - зазначив Ерік Клейн, CEO компанії Fashion One. - Ми переконані, що наш унікальний продукт приголомшливої HD-якості зможе вгамувати апетити досвідчених і вимогливих телеглядачів до всього, що пов'язано з модою, стилем життя".
Fashion One HD доступний українським глядачам із 1 грудня 2010 року в новому пакеті каналів високої чіткості компанії ВОЛЯ - "ВОЛЯ HD". Fashion One TV буде запропоновано з 1 січня 2011 року телеглядачам у кількох містах присутності компанії ВОЛЯ, яка загалом в Україні надає послуги понад 1,3 мільйона користувачам. Абонентам компанії рекомендується перевірити наявність каналу Fashion One TV у своєму пакеті й отримати інструкції, як його налаштувати.
Про канал Fashion One
Заснований у 2010 році в Лос-Анджелесі з присутністю в Парижі, Мілані та Гонконзі Fashion One TV є єдиним міжнародним каналом, який знайомить своїх телеглядачів зі всього світу з унікальним баченням індустрії моди та розваг.
Fashion One показує понад 300 нових шоу і 600 нових відео кожного сезону й охоплює найрізноманітніші події - від тижнів моди у всьому світі до детальних профілів дизайнерів, моделей, фотографів; від ключових подій і червоних килимових доріжок до знайомства із зірками поза межами знімальних майданчиків; і, звичайно ж, у полі його зору останні голлівудські новини й чутки. Детальна інформація - на сайті www.fashionone.com.
Про компанію ВОЛЯ
ВОЛЯ є провідним українським загальнонаціональним телекомунікаційним провайдером. Загалом в Україні обслуговує біля 1,7 млн абонентів, у тому числі понад 420 тис. користувачів послуги високошвидкісного доступу до Інтернету.
Компанія надає комплексну мультисервісну послугу, яка включає інформацію й розваги - доступ до телепрограм і відео-на-замовлення; комунікації - високошвидкісний доступ до Інтернету, комп’ютерний і голосовий зв’язок, а також послуги найбільшого в Україні дата-центру. Детальна інформація - на сайті www.volia.com
За матеріалами:
Воля.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас