Коста-Ріку гназвали "раєм" для пенсіонерів та іноземних покупців нерухомості — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Коста-Ріку гназвали "раєм" для пенсіонерів та іноземних покупців нерухомості

408
Коста-Ріка, визнана одним із найкращих місць у світі для проживання, може вважатися також і однією з найдоступніших країн за цінами на нерухомість. Наприклад, будиночок в озерному краю Ареналь коштує менше $100 тис.
Ареналь - найбільше озеро Коста-Ріки. За красою та мальоничістю його порівнюють із відомим гірським озером Тахо у Північній Америці. Одна з найважливіших особливостей цього місця, що відрізняє його від околиць озера Тахо, - сюди ще не добралися натовпи туристів та іноземні покупці нерухомості, пише NuWire.
Можливо, саме тому, що існування цього місця доки залишається невідкритим для більшості "необізнаних", ціни на житлові будинки тут більш ніж помірні. Маленький будиночок можна купити за $55 тис., а доглянутий будинок у приватному секторі пропонують за $89 тис. Будинок на ділянці в 2,5 акра з виходом до озера і власним причалом обійдеться в $159 тис. А ті, хто має в своєму розпорядженні суму від $179 тис., можуть стати володарями невеликого будиночка на 15 акрах власних угідь.
Варто зазначити, що Коста-Ріка входить до десятки кращих країн для проживання після виходу на пенсію, згідно з рейтингом International Living. Крім того, за даними Американського інституту громадської думки Gallup, Коста-Ріка потрапила до десятки "найщасливіших" країн у світі.
За матеріалами:
Prian.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас