ПУМБ розширює географію присутності на Сході України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПУМБ розширює географію присутності на Сході України

170
20 грудня 2002 року відбулося відкриття нового відділення ПУМБ у м. Кривий Ріг, розташованого за адресою вул. ХХІІ Партз'їзду, 2.
Могутній економічний потенціал підприємств, зосереджених у м. Кривий Ріг, дозволяє говорити про реальні перспективи довгострокового взаємовигідного співробітництва.
ПУМБ працює на ринку банківських послуг України з 1991 року, надаючи повний комплекс банківських послуг як великим корпоративним клієнтам, представникам малого і середнього бізнесу, так і приватним клієнтам. З огляду на те, що підприємства регіону займають пріоритетне місце в розвитку економіки країни, банк планує зосередити роботу нового відділення на обслуговуванні корпоративних клієнтів - великих промислових підприємств.
10-літній досвід роботи, солідна база великих корпоративних клієнтів (у т.ч. підприємств чорної металургії і важкого машинобудування), характеризують Банк як надійного партнера із серйозними намірами, здатного розробити оптимальні фінансові схеми для рішення бізнес-задач будь-якої складності. Кращим підтвердженням цього є успішна робота з такими підприємствами як АТ "Дніпротяжмаш", Інгулецький ГЗК, ВАТ "Новокраматорський машинобудівний завод", МК "Азовсталь", ВАТ "Азовмаш", Єнакіївський і Алчевський металургійний комбінати, і іншими великими клієнтами.
ПУМБ здійснює комплексне обслуговування зовнішньоекономічної діяльності ведучих експортерів і імпортерів України, має прямі кореспондентські відносини з ведучими банками світу. При цьому централізований контроль над проведеними операціями забезпечує однаково висока якість наданих послуг у всіх філіях і відділеннях Банку. Підприємства регіону можуть скористатися значними кредитними ресурсами Банку в національній і іноземній валютах (у тому числі за рахунок кредитних коштів, наданих ПУМБ міжнародними фінансовими організаціями EBRD, IFC, DEG), що дозволить створити додаткові виробничі потужності і нові робочі місця.
Крім того, Банк має досвід успішної реалізації більш 200 великих "зарплатних проектів" (з видачею карток міжнародного зразка) на підприємствах чисельністю більш 2000 співробітників.
Банк розташовує власним процесинговим центром і входить у трійку лідерів ринку банківських послуг України по обслуговуванню пластикових карток, надаючи своїм клієнтам широкі можливості по керуванню картковими рахунками за допомогою банкоматів.
З відкриттям нового відділення все, чим по праву пишається Перший Український Міжнародний Банк, - сучасні технології, широкий комплекс послуг, розрахований на клієнтів із самим різним рівнем доходів - стане ще більш доступним для жителів м. Кривим Ріг.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас