Харківські підприємці: кодекс потрібно викинути і написати новий — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Харківські підприємці: кодекс потрібно викинути і написати новий

Казна та Політика
389
Харківські підприємці наполягають на необхідності ветувати Податковий кодекс, вимагають відставки уряду та перевиборів Верховної Ради України. Про це сказав голова Харківської обласної організації профспілки підприємців Валерій Рєпін, коментуючи ліквідацію сьогодні вночі наметового містечка підприємців у Києві.
"Прийняття парламентом Податкового кодексу в новій редакції нічого не вирішує, він підготовлений непрофесійно, його потрібно викинути і написати новий", - заявив В.Рєпін.
За його словами, підприємці Харківської області "негативно оцінюють розвиток подій, і тому висувають ті ж вимоги - вето Президента на Податковий кодекс, відставка уряду, перевибори Верховної Ради".
"На швидку руку, кулуарно і непрофесійно створивши кодекс, - заявив В.Рєпін, - уряд породив хаос в Україні, який злочинною недбалістю розвинула Верховна Рада, а тому ми продовжимо свої протести".
За його словами, на понеділок, 6 грудня, в Харкові запланована акція протесту. Підприємці зберуться на площі Свободи в центрі міста і ходою пройдуть вулицею Сумською до площі Конституції, де проведуть мітинг.
"До міської ради та мера Харкова буде ще раз подано пропозицію підтримати вимоги місцевих підприємців. Наші депутати повинні направити відповідне звернення до центральної влади", - сказав В.Рєпін.
"Люди налаштовані серйозно, і акції протесту можуть набути більш радикального характеру, вони це вже обіцяли, і нам важко їх якось стримувати", - зазначив лідер профспілки.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас