У понеділок на Майдані знову будуть протестувати — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У понеділок на Майдані знову будуть протестувати

Казна та Політика
1104
У понеділок, 6 грудня, на площі Незалежності в Києві відбудеться нова акція протесту проти Податкового кодексу, а також з низкою політичних вимог. Про це сьогодні повідомив один з координаторів акцій підприємців Олександр Данилюк.
Данилюк нагадав, що сьогодні було ліквідовано наметове містечко підприємців, які протестують на Майдані. "Те, що сталося сьогодні вночі, - це квиток на війну. Це запрошення ми приймаємо, і на понеділок оголосили загальну мобілізацію", - заявив він.
Данилюк зазначив, що організатори акцій протесту закликають киян приєднатися до цієї акції, яка є "проявом боротьби за демократію".
"Ми звертаємося до всіх без винятку політичних партій, які готові сьогодні відстоювати демократію в Україні, які готові відстоювати свободу, і які розуміють, що Україна рухається в авторитарному напрямку, з проханням приєднатися до нашої акції в понеділок", - сказав він.
Данилюк зазначив, що акція почнеться на столичній площі Незалежності о 9:00, і на акції буде знято заборону на використання партійної символіки.
Нагадаємо, 30 листопада президент України Віктор Янукович ветував Податковий кодекс. Зокрема, він запропонував зберегти існуючу систему оподаткування малого бізнесу.
2 грудня парламент прийняв у новій редакції Податковий кодекс із урахуванням пропозицій глави держави.
У ніч на 3 грудня комунальні служби під охороною міліції демонтували наметове містечко на Майдані.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас