Найбільший в Росії аеропорт вкладе в термінал і парковки понад 3 млрд дол. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найбільший в Росії аеропорт вкладе в термінал і парковки понад 3 млрд дол.

1053
Найбільший в Росії аеропорт Домодєдово планує інвестувати в свій розвиток 97 млрд рублів (понад $3 млрд) у 2011-2015 роках, повідомила представник аеропорту Олена Голанова з посиланням на директора аеропортового комплексу В'ячеслава Некрасова.
Варто зазначити, що об'єкти московського аеропортового комплексу Домодєдово належать 11 компаніям, структура власності більшості з яких не розкривається.
Раніше російські ЗМІ писали, що аеропорт контролює голова ради директорів виробничого комплексу Домодєдово Дмитро Каменяр.
"Це обсяг планованої інвестиційної програми", - сказала, зокрема, Голанова, зазначивши, що ці гроші планується витратити на будівництво нового терміналу, посадкової галереї, парковок та інших об'єктів аеропортової інфрастуркутри.
Джерело коштів вона не назвала, зазначивши лише, що для реалізації інвестпрограми Домодєдово буде залучати сторонніх інвесторів. Раніше джерела на фінансовому ринку розповідали Рейтер, що Домодєдово планує IPO на 2011 рік і може залучити до $1 млрд. Коментувати плани IPO керівництво Домодєдово, як і раніше, відмовляється.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас